Gelder Thuiszorg huldigt jubilarissen

Buiten is het koud en guur. Storm Corrie slaat de wind en regen tegen de ramen van de Dagbesteding in Twello. Gelukkig is het binnen warm en gezellig, door de aanwezigheid van de jubilarissen van Gelder Thuiszorg. De huishoudelijke hulpen uit Voorst die het afgelopen jaar respectievelijk 12,5 en 40 jaar in dienst waren, ontvingen een uitnodiging voor een gezellige en kleine receptie.

Afgelopen maandag 31-1-2022 j.l. vanaf 14.00 uur was iedereen welkom aan de van Ghentstraat in Twello. In de ruimte ten behoeve van de Dagbesteding van Gelder Thuiszorg zijn ruim 20 jubilarissen ontvangen met koffie, thee en gebak. ”Wat ongelofelijk gezellig om weer eens zo samen te zijn” roept één van de medewerkers. Samen met haar collega’s blikt ze terug op de afgelopen jaren.

Selen Yanik, vestigingscoördinator Voorst, nam samen met – oprichter en tevens eigenaar – Rinald Kloppenberg het woord en bedankten de jubilarissen voor hun komst en inzet de afgelopen jaren. Want een jubileum moet altijd gevierd worden.

“Helaas heeft deze bijeenkomst – mede door de pandemie – niet eerder doorgang kunnen vinden. Ik ben blij dat we het vandaag toch hebben kunnen vieren met de mensen die het verdienen. Het was een geslaagd en gezellig samen zijn, dit smaakt naar meer!” verteld Rinald.

Tot slot willen we de lokale ondernemers als Bakkerij den Hollander en PuuR Twello bedanken voor het gebak en het samenstellen van de schitterende boeketten.

Werken bij