Aangepaste zorg voor iedereen


Gelder Thuiszorg faciliteert zorg op verschillende gebieden. Dit varieert van hulp in de huishouding tot verpleging. Bij elke zorgbehoefte onderzoeken wij samen met u, gemeente en/of zorgverzekeraar hoe wij in uw zorgbehoefte kunnen voorzien.Het Zorgaanbod

Huishoudelijke ondersteuning

Soms lukt het (tijdelijk) niet meer om uw leefomgeving schoon te houden en heeft u daarbij hulp nodig. Ook kan het voorkomen dat u behoefte heeft aan een hulp die u helpt met het organiseren van uw huishouden en samen met u zorgt voor een schoon, fris huis. Gelder thuiszorg biedt huishoudelijke hulp op verschillende manieren; op basis van een WMO indicatie via uw gemeente, op particuliere basis of in samenwerking met collega aanbieders waarvan u al zorg ontvangt.

Meer informatie

Verpleging en Verzorging

Als u thuis woont en hulp nodig heeft in verband met uw gezondheid, kan Gelder Thuiszorg u hiermee ondersteunen. Ons team van betrokken verzorgende en verpleegkundigen kunnen u bijvoorbeeld helpen bij: in en uit bed gaan, wassen, douchen, en aankleden, toiletgang, aanbrengen van prothesen en steunkousen en bij vele andere hulpvragen .

Meer informatie