Ik heb een compliment


Dagelijks wordt er door de diverse zorgteams bevlogen en betrokken hulp geleverd. Hoe ervaart u uw zorg van onze zorgverleners? Heeft u een compliment aan een van onze gepassioneerde gezichten in de thuiszorg? U kunt uw compliment via onderstaand formulier delen en vermeld welke zorgverlener u in het zonnetje wilt zetten. Wij waarderen uw bijdrage enorm.

Complimenten

5,0 rating

9 januari 2019 ben ik geopereerd aan mijn schouder. Via mijn achterbuurman kreeg ik de tip om huishoudelijk hulp van Gelder Thuiszorg aan te vragen. Ze hebben een geweldige hulp bij mij ingepland. Ze ging in positieve zin als een wervelwind door mijn huis. Ze ontzorgde mij echt, waardoor ik rustig kon herstellen. Ze toonde ook veel eigen initiatief. Inval was ook goed geregeld bij vakantie van de vaste medewerker. Doordat ik nu weer hersteld ben, pak ik nu zelf het huishouden weer op en stopt de zorg van Gelder Thuiszorg.

Mevrouw Huls
5,0 rating

Gelder Zorg heeft er mede aan bijgedragen dat mijn vader zo lang thuis heeft kunnen wonen. We hebben een betrouwbare hulp voor mijn vader gehad, die de mens en zijn noden altijd goed inschatte. De vervangingen waren altijd goed geregeld. Dank daarvoor. Dat we het nu afsluiten hoort bij mijn vaders achteruitgang in gezondheid, hij gaat verhuizen naar een verzorgingshuis.

Hans
5,0 rating

Met 1 telefoontje naar coördinator Zwierke was de huishoudelijke hulp voor mijn moeder geregeld. Top!

Myrthe Stormink
5,0 rating

Ik ben erg tevreden met mijn vaste hulp. Ze maakt niet alleen het huis schoon, maar samen hebben we ook leuke gesprekken.

Henk Mulder
5,0 rating

Heel fijn dat er een zorgmap bij mijn vader werd langsgebracht. Zo zijn wij als kinderen ook op de hoogte welke zorg er geleverd is.

Wouter in't Veld
Top Werken bij