Vacature Medewerker Huishoudelijk Werk (Thuiszorg) regio Epe

Gelder Thuiszorg staat voor de verbetering van de kwaliteit van het leven, door afgestemde zorg te verlenen voor de mens. Elk mens heeft een eigen gezicht met de daarbij horende eigen wensen. Bijdragen aan de verschillende zorgvragen doen wij met passie. Dit doen wij met enthousiaste collega’s, waarbij zowel cliënten als collega’s altijd terecht kunnen bij 1 vast aanspreekpunt.

Gelder Thuiszorg groeit! Wegens uitbreiding van het aantal cliënten in diverse regio’s, zijn wij daarom op zoek naar nieuwe collega’s die onze cliënten optimaal ondersteunen. Heb jij een passie voor het helpen van mensen? Steek je graag je handen uit je mouwen? Kom je graag bij mensen thuis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker Huishoudelijke Hulp M/V

Wat ga je doen?

Je zorgt voor een schone en leefbare woonomgeving van de cliënt. Hierbij kun je denken aan de volgende werkzaamheden:
– Afstoffen
– Stofzuigen
– Dweilen
– Reinigen van toilet en badkamer
– Periodieke werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld ramen lappen en de koelkast schoonmaken

Wat verwachten wij van jou?

Je bent:
– Dienstverlenend
– Flexibel
– Signalerend
– Representatief
– Een echt “mensenmens”
– Woonachtig in de regio Epe
– In het bezit van eigen vervoer
Wij vinden je persoonlijkheid en competenties heel belangrijk, maar enige ervaring met huishoudelijk werk zien wij wel graag terug op je cv.

Informatie en sollicitatie

Wij bieden naast een passend salaris conform de CAO VVT een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering en flexibele werkdagen.

Heb je vragen? Bel gerust naar onze vestiging coördinator op telefoonnummer 0578-215002 (bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur, neemt ze niet op, spreek de voicemail in en ze belt terug).

Ben jij die betrokken medewerker met oog voor onze cliënt? Wij horen het graag! Mail je cv en motivatiebrief t.a.v. Germa Fredriks naar: germa@gelderthuiszorg.nl en laat een unieke indruk achter.

Werken bij