Over onsAfgestemde zorg aan huis vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van u als cliënt. Zo snel mogelijk inspelen op uw zorgvragen, samen oplossingen zoeken en mogelijkheden creëren. Gelder Thuiszorg levert deze professionele zorg en organiseert de zaken eromheen die nodig zijn om goede zorg te geven. Gelder Thuiszorg zorgt ervoor dat u zelf kunt blijven beslissen over wat er bij u thuis nodig is. Om dat te bereiken heeft u een vast aanspreekpunt, het gezicht in de thuiszorg.

Gelder Thuiszorg: Hét gezicht in de thuiszorg
Gelder Thuiszorg staat voor de verbetering van de kwaliteit van het leven, door afgestemde zorg te verlenen voor de mens. Elk mens heeft een eigen gezicht met de daarbij horende eigen wensen.

Wie zijn wij

Germa Fredriks

Vestigigingscoordinator Gelder Thuiszorg Epe

0578-215002


De combinatie coördinator en hulp in de huishouding maakt mijn werk leuk en interessant. Tijdens een intake kom ik bij de mensen thuis en het feit dat ik ben geboren en getogen in Epe, maakt de gesprekken al snel vertrouwd en persoonlijk. Een allround functie en dat is waarom ik mij bij Gelder Thuiszorg zo op m'n plek voel.

Corien Berger

Vestigingscoördinator Gelder Thuiszorg Voorst

0571-726991


Ik ben Corien Berger, vestigingscoördinator en aanspreekpunt van onze locatie Voorst. Dagelijks sta ik klaar voor onze cliënten en medewerkers.

Zwierke Leurink

Vestigigingscoordinator Gelder Thuiszorg Apeldoorn

055-8449464


Ik ben Zwierke Leurink, vestigingscoördinator en aanspreekpunt van onze locatie Apeldoorn. Dagelijks sta ik klaar voor onze cliënten en medewerkers.

Jeroen van Delsen

Vestigingscoördinator Gelder Thuiszorg Diensten

055-2002420


Mijn naam is Jeroen van Delsen, medeoprichter van Gelder Thuiszorg Voorst, Apeldoorn, Epe en Diensten bv. Naast de rol van coördinator Diensten bv, ondersteun ik de coördinatoren met de dagelijkse bezigheden.

Melissa van Delsen

Vestigingscoördinator Gelder Thuiszorg Dagbesteding

0571-226011


Kim Bornswijk

Medewerker Office Management Gelder Thuiszorg

06-40126466


Mijn naam is Kim Bronswijk en ik mag me voorstellen als medewerker officemanagement. Binnen gestelde kaders, ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering operationele werkzaamheden op het gebied van administratieve organisatie,communicatie en personeelszaken.

Josje van den End

Directeur Gelder thuiszorg WMO en Gelder Thuiszorg V&V

0571-726991


Jeroen van Delsen

Oprichter Gelder Thuiszorg WMO

055-2002420


Mijn naam is Jeroen van Delsen, medeoprichter van Gelder Thuiszorg Voorst, Apeldoorn, Epe en Diensten bv. Naast de rol van coördinator Diensten bv, ondersteun ik de coördinatoren met de dagelijkse bezigheden.
Top Werken bij