Over onsAfgestemde zorg aan huis vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van u als cliënt. Zo snel mogelijk inspelen op uw zorgvragen, samen oplossingen zoeken en mogelijkheden creëren. Gelder Thuiszorg levert deze professionele zorg en organiseert de zaken eromheen die nodig zijn om goede zorg te geven. Gelder Thuiszorg zorgt ervoor dat u zelf kunt blijven beslissen over wat er bij u thuis nodig is. Om dat te bereiken heeft u een vast aanspreekpunt, het gezicht in de thuiszorg.

Gelder Thuiszorg: Hét gezicht in de thuiszorg
Gelder Thuiszorg staat voor de verbetering van de kwaliteit van het leven, door afgestemde zorg te verlenen voor de mens. Elk mens heeft een eigen gezicht met de daarbij horende eigen wensen.

Wie zijn wij

Germa Fredriks

Vestigingscoördinator Huishoudelijke Hulp Gelder Thuiszorg Epe

0578-215002


De combinatie coördinator en hulp in de huishouding maakt mijn werk leuk en interessant. Tijdens een intake kom ik bij de mensen thuis en het feit dat ik ben geboren en getogen in Epe, maakt de gesprekken al snel vertrouwd en persoonlijk. Een allround functie en dat is waarom ik mij bij Gelder Thuiszorg zo op m'n plek voel.

Corien Berger

Vestigingscoördinator Huishoudelijke Hulp Gelder Thuiszorg Voorst

0571-726991


Ik ben Corien Berger, vestigingscoördinator en aanspreekpunt van onze locatie Voorst. Dagelijks sta ik klaar voor onze cliënten (en hun familie) en medewerkers in de gemeente Voorst. Met veel passie en betrokkenheid koppel ik elke dag weer persoonlijke zorgvragen van cliënten aan één of meerdere betrokken gezichten van Gelder Thuiszorg.

Jeroen van Delsen

Vestigingscoördinator Gelder Thuiszorg Diensten

055-2002420


Mijn naam is Jeroen van Delsen, medeoprichter van Gelder Thuiszorg Voorst, Apeldoorn, Epe en Diensten bv. Naast de rol van coördinator Diensten bv, ondersteun ik de coördinatoren met de dagelijkse bezigheden.

Melissa van Delsen

Vestigingscoördinator Huishoudelijke Hulp Gelder Thuiszorg Apeldoorn & Dagbesteding Voorst

055- 8449464 en 0571-226011


Kim Bronswijk

Office Manager Gelder Thuiszorg

06-40126466


Mijn naam is Kim Bronswijk en ik mag me voorstellen als office manager. Binnen gestelde kaders, ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering operationele werkzaamheden op het gebied van administratieve organisatie, communicatie en personeelszaken. Mijn missie is om met ons enthousiaste en gedreven team, de best mogelijke zorg voor onze cliënten te regelen.

Jacqueline van Geel

Projectleider/recruiter Verzorging en Verpleging

06-48148902


Als projectleider/recruiter verzorging en verpleging zorg ik ervoor om, naast de huishoudelijke zorg, ook een team verzorging en verpleging op de kaart te zetten.

Dit om u als cliënt ook lichamelijke ondersteuning te kunnen bieden, zodat het thuis wonen comfortabel blijft. Dit kan zowel lichamelijke verzorging als verpleging betreffen.
Mijn missie is om samen met u te kijken wat er nodig is, dit met persoonlijke aandacht.

Door mijn lange ervaring in thuiszorg, als medewerker in de wijk en als leidinggevende, heb ik een redelijk goede indruk waar de behoeftes liggen.

Daar waar nodig is, ga ik graag het persoonlijke gesprek aan om uw wensen te bespreken.

Josje van den Ende

Directeur Gelder thuiszorg HH en Gelder Thuiszorg V&V

0571-726991


Aangenaam! Ik ben Josje van den Ende. Sinds 2017 mag ik deel uitmaken van een geweldig en professioneel team dat lokale en betrokken zorg levert in meerdere gemeenten in Nederland. Dagelijks is mijn missie om bij te dragen aan deze mooie zorgverlening in de breedste zin van het woord.

Inge Weijenberg

Vestigingscoördinator Verzorging en Verpleging Verpleegkundige Gelder Thuiszorg V&V BV

055-2002470


Aangenaam! Mijn naam is Inge Weijenberg. Werkzaam binnen Gelder Thuiszorg, in een voor mij nieuwe en uitdagende functie waarin ik de combi maak tussen: Vestigingscoördinator Verzorging en Verpleging en daarnaast werkzaam ben in de wijk als Verpleegkundige. Dagelijks sta ik liefdevol klaar voor klanten en medewerkers. Een visie waarin de klant op één staat, bind mij met deze organisatie.
Top Werken bij