Onze kijk op afgestemde zorg


Mensen die voor Gelder Thuiszorg werken, worden geselecteerd op onder andere het anders durven kijken en het hart op de juiste plaats hebben. Mensen die samen willen werken en samen willen delen. Mensen die geïnteresseerd zijn in de ander. Mensen die voelen en hebben DNA van Gelder Thuiszorg. Zij worden niet gestuurd op basis van beheersbaarheid. Wij vertrouwen onze medewerkers en zij hebben een belangrijke stem in het organiseren van de juiste zorg. Wij leggen de nadruk om medewerkerstevredenheid, autonomie en zeggenschap. Wij geloven dat onze medewerkers ons goud zijn. Als wij goed voor hen zorgen, zorgen zij goed voor onze cliënten. Vanzelfsprekend zijn ook onze medewerkers bekwaam en bevoegd voor het uitvoeren van risicovolle en voorbehouden handelingen.


Wat betekent werken bij Gelder Thuiszorg voor jou?


We bouwen aan positieve relaties en een samenhangende werkomgeving door middel van toegankelijkheid, korte open communicatielijnen, empathie, luisteren naar anderen en interesse in het welzijn van anderen.

Bij Gelder Thuiszorg is elke medewerker uniek. Jij bent het gezicht van Gelder Thuiszorg bij cliënten thuis. Je kunt rekenen op 1 vast, vertrouwd aanspreekpunt als het gaat over planning, afstemming en organisatie van je werkzaamheden. Ook voor vragen staat de vestigingscoördinator dagelijks voor jou klaar.

Als medewerker heb je veel vrijheid. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers een verbindende rol vervullen en een goede relatie met de cliënt opbouwen. Bij ons zijn de lijnen kort, weet de coördinator bij welke cliënt jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen en kun je er op rekenen dat jij het vaste gezicht wordt van een aantal cliënten.

Wij geloven in de kracht van ambitie, talent en de persoonlijke ontwikkeling van individuen. Ongeacht leeftijd heeft iedereen een interne drive om zichzelf te ontwikkelingen en te groeien. Ontwikkeling begint te alle tijden met het bepalen van de juiste focus. Zodoende ontstaat er vrije ruimte voor ontwikkeling. Wanneer je als mens én organisatie denkt in verantwoordelijkheden, is er heel veel mogelijk. Zowel wat betreft groei van de organisatie, als persoonlijke groei van iedereen binnen onze organisatie. Wij geloven dat dit bijdraagt aan het plezier, de voldoening en het leveren van een optimale prestatie van een individu en organisatie.