Onze kijk op afgestemde zorg


Bij Gelder Thuiszorg kijken we op onze eigen wijze naar thuiszorg. Ons uitgangspunt is dat elk mens uniek is en eigen wensen rondom zorgverlening heeft. Afgestemde zorg aan huis vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken en mogelijkheden creëren. Gelder Thuiszorg levert deze professionele zorg en organiseert de zaken eromheen die nodig zijn om goede zorg te geven. Gelder Thuiszorg zorgt ervoor dat de cliënt zelf kan blijven beslissen over wat er thuis bij nodig is. Om dat te bereiken heeft de cliënt een vast, vertrouwd aanspreekpunt, het gezicht in de thuiszorg.

Wat betekent werken bij Gelder Thuiszorg voor jou?


Bij Gelder Thuiszorg is elke medewerker uniek. Jij bent het gezicht van Gelder Thuiszorg bij cliënten thuis. Je kunt rekenen op 1 vast, vertrouwd aanspreekpunt als het gaat over planning, afstemming en organisatie van je werkzaamheden. Ook voor vragen staat de vestigingscoördinator dagelijks voor jou klaar.

Als medewerker heb je veel vrijheid. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers een verbindende rol vervullen en een goede relatie met de cliënt opbouwen. Bij ons zijn de lijnen kort, weet de coördinator bij welke cliënt jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen en kun je er op rekenen dat jij het vaste gezicht wordt van een aantal cliënten.


Werken bij