Mevr. Rutenfrans heeft al 10 jaar dezelfde vaste hulp

Al 10 jaar maakt de 92 jarige mevr. Rutenfrans gebruik van een huishoudelijke hulp. Mevr. Rutenfrans was één van de cliënten die tijdens de overname vanuit Trimenzo zijn overgenomen door Gelder Thuiszorg.

“Voor mij is er in die tijd niets veranderd, ik heb nog altijd dezelfde huishoudelijke hulp als voor de overname. Dat vind ik heel erg fijn. Ik kijk er dan ook erg uit naar de woensdagen omdat ik weet dat Elly (mijn vaste hulp) weer komt. Door de jaren heen hebben Elly en ik een goede en trouwe band opgebouwd.”

Verbonden blijven

De 92 jarige Amsterdamse is via Klarenbeek in Twello gekomen. Inmiddels is ze 10 jaar woonachtig in Twello. Ze is actief en gaat graag mee met haar tijd. “Ja ik wil graag verbonden blijven helemaal in deze tijd. Mijn motto? Je bent nooit te oud om te leren. Met mijn kinderen en klein kinderen app ik en met de familie in Nieuw Zeeland bel en mail ik regelmatig. Zo blijf je in deze tijd toch in contact met elkaar”. Ook met haar huishoudelijke hulp Elly heeft ze regelmatig contact via Whatsapp.

Geheim

Mevr. Rutenfrans is nog fit, ondernemend en leergierig. Voor het gezond oud worden gebruikt ze geen wondermiddel. “Natuurlijk heeft iedereen zijn gebreken maar dat hoort nou eenmaal bij het ouder worden. Ik drink uitsluitend melk in de ochtend en de rest van de dag koffie of water. Of dat het geheim is om gezond oud te worden? Nou wie weet.” besluit ze lachend.

Interesse?

Wil jij net als Elly een bijzondere band opbouwen als Huishoudelijke hulp? Of ben je net als mevr. Rutenfrans op zoek naar iemand zoals Elly? Neem gerust contact op met de vestigingscoördinator in jouw regio en ervaar wat Gelder Thuiszorg voor jou kan betekenen. 

 

Werken bij