Vacature Medewerker Huishoudelijke Hulp

Gelder Thuiszorg staat voor de verbetering van de kwaliteit van het leven, door afgestemde zorg te verlenen voor de mens. Elk mens heeft een eigen gezicht met de daarbij horende eigen wensen. Bijdragen aan de verschillende zorgvragen doen wij met passie. Dit doen wij met enthousiaste collega’s in kleine vaste zorgteams waarbij zowel cliënten als collega’s altijd terecht kunnen bij 1 vast aanspreekpunt.

Gelder Thuiszorg groeit! Wegens uitbreiding van het aantal cliënten in diverse regio’s, zijn wij daarom op zoek naar nieuwe collega’s die in kleine zorgteams onze cliënten optimaal ondersteunen. Heb jij een passie voor het helpen van mensen? Kom je graag bij mensen thuis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker Huishoudelijke Hulp M/V

Wat ga je doen?

Je zorgt voor een schone en leefbare woonomgeving van de cliënt. Hierbij kun je denken aan de volgende werkzaamheden:
– Afstoffen
– Stofzuigen
– Dweilen
– Reinigen van toilet en badkamer
– Periodieke werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld ramen lappen en de koelkast schoonmaken

Wat verwachten wij van jou?

Je bent:
– Dienstverlenend
– Flexibel
– Signalerend
– Representatief
– Een echt “mensenmens”
– Woonachtig in (de buurt) van: Apeldoorn, Loenen, Beekbergen, Hoenderloo
– In het bezit van eigen vervoer

Wij vinden je persoonlijkheid en competenties heel belangrijk, maar enige ervaring met huishoudelijk werk zien wij wel graag terug op je cv.

Informatie en sollicitatie

Wij bieden naast een passend salaris conform de CAO VVT een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering en waar mogelijk flexibele werkdagen.

Heb je vragen? Bel gerust naar onze vestiging coördinator Suzanne Albers op telefoonnummer 055- 8449464. (Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur)

Ben jij die betrokken medewerker met oog voor onze cliënt? Wij horen het graag! Mail je cv en motivatiebrief t.a.v. Suzanne Albers naar suzanne@gelderthuiszorg.nl en laat een unieke indruk achter.

Werken bij