Voor Cliënten


Bij ziekte en ouderdom met goede zorg zelfstandig thuis blijven wonen? Dat kan, met verpleging en verzorging van Gelder Thuiszorg.

Ziek zijn en ouder worden gaan vaak gepaard met handicaps en beperkingen. De gewone dingen van iedere dag gaan opeens moeilijk of lukken helemaal niet meer. Gelder Thuiszorg helpt u om hiermee om te gaan en helpt u bij het zoeken naar afgestemde oplossingen.

Gelder Thuiszorg is een thuiszorgorganisatie die uw omgeving en kwaliteit van leven centraal stelt. Gelder Thuiszorg heeft hoogopgeleide verpleegkundigen in dienst die samen met u en uw omgeving onderzoeken wat nu nodig is, maar ook houden ze rekening met veranderingen in de toekomst. Gelder Thuiszorg begeleidt u bij uw herstel of tijdens het ziekteproces. Wij bieden verpleging en verzorging aan huis. De zorgteams van Gelder Thuiszorg helpen u bijvoorbeeld met de persoonlijke verzorging en medische verzorging. Ook verrichten zij handelingen op verzoek van uw behandelend (huis)arts of specialist zoals insuline spuiten, het verzorgen van wonden, het geven van injecties of het bestrijden van pijn.