Gelder Thuiszorg doneert kerstpakketten aan de Voedselbank

Afgelopen week was het weer tijd om de kerstpakketten te verdelen. De medewerkers van Gelder Thuiszorg zijn de dagen voor kerst allen verrast met een kerstpakket. Ook dit jaar heeft Gelder Thuiszorg de overgebleven kerstpakketten gedoneerd aan de voedselbank.

De voedselbank is een liefdadigheidsinstelling die kosteloos levensmiddelen verstrekt aan hen die financieel niet of nauwelijks in staat zijn om in hun levensonderhoud te voorzien en ter voorkoming van verspilling van voedsel.

Voor deze gezinnen betekent het voedselpakket dat ze wekelijks van de Voedselbank krijgen dat ze weer een paar dagen eten op tafel hebben en iets extra’s voor de feestdagen is er meestal helemaal niet bij.

De Voedselbank is dan ook blij met ieder kerstpakket dat ze krijgen en kan deze gebruiken voor gezinnen. Ook aangebroken pakketten zijn welkom. De Voedselbank heeft vooral behoefte aan voedsel. Wijn en andere alcoholische dranken mogen niet aan de klanten uitgedeeld worden

Heeft u een kerstpakket, maar heeft u dat eigenlijk niet nodig? De Voedselbank is erg blij met alle kerstpakketten en andere donaties. Voor de klanten van de voedselbank betekent dat een extra lichtpunt bij de feestdagen.

Wij zijn blij dat we ons steentje kunnen bijdragen.

Werken bij