Elly 12,5 jaar Gelder Thuiszorg

Vorige week woensdag 1 december was Elly Amerongen 12,5 jaar in dienst als Huishoudelijk medewerker bij Gelder Thuiszorg. Een bijzondere mijlpaal die we niet zomaar voorbij laten gaan. Elly is bij de start van Gelder Thuiszorg in 2013 overgenomen vanuit Trimenzo.

In het huis van mevr. Rutenfrans in Twello werd Elly verrast door vestiging coördinator Selen Yanik (rechts op de foto) met gebak en een bos bloemen. De 92 jarige mevr. Rutenfrans zat in het complot en genoot er zichtbaar van.

Mevr. Rutenfrans, Elly Amerongen & Vestiging coördinator Selen Yanik.

Koffie

Elly die al 10 jaar iedere woensdag bij mevr. Rutenfrans haar rondje doet, had ’s ochtends al opgemerkt dat er opvallend veel koffie was gezet. “Toen ik ernaar vroeg, kreeg ik een wazig antwoord. Dus ik dacht het zal allemaal wel. Maar eerlijk jullie hebben me enorm verrast wat ontzettend leuk.” Onder het genot van een kop koffie en een gebakje blikken Elly, Selen en mevr. Rutenfrans terug op de afgelopen 10 jaar.

Moeder

Elly was vanaf het eerste moment betrokken bij haar client. “Tijdens de verhuizing van Klarenbeek naar Twello kwam ik al bij Trees over de vloer, het is zo’n lief mens”. Elly heeft een goede en liefdevolle band met haar cliënten. “Ik heb acht moeders dat is altijd wat ik tegen buitenstaanders zeg, Trees is daar één van. Sinds het overlijden van mijn eigen moeder merk ik dat ik zo nu en dan gesprekken met mijn cliënten heb die ik normaliter met mijn moeder zou hebben. Dat doet me goed.”

Hechte band

Dat gevoel is wederzijds ook mevr. Rutenfrans kijkt op woensdagen uit naar de komst van Elly. “Ik vind het altijd erg gezellig als Elly er is. In de zomer vind ik het altijd jammer dat ze op vakantie gaat, omdat er dan iemand anders komt. Door de jaren heen hebben Elly en ik een goede en trouwe band opgebouwd.”

Interesse?

Wil jij net als Elly een bijzondere band opbouwen als Huishoudelijke hulp? Of ben je net als mevr. Rutenfrans op zoek naar iemand zoals Elly? Neem gerust contact op met de vestigingscoördinator in jouw regio en ervaar wat Gelder Thuiszorg voor jou kan betekenen. 

 

 

 

 

Werken bij