Gelder Thuiszorg Ede verrast in de maand van 1000 voorbeelden

Gelder Thuiszorg Ede verrast in de maand van 1000 voorbeelden

Afgelopen week kreeg onze collega Carmen Hof-van Es van Gelder Thuiszorg Ede verrast een leuke attentie van Werkgevers Service punt Regio Foodvalley. Carmen zet in samenwerking met Jacqueline van Geel zich in om te kijken naar werkkansen van kandidaten in hun bedrijf.
 
Het gaat hierbij om kandidaten ,voor wie, het hebben van een baan niet altijd vanzelfsprekend is. De attentie die wij hebben ontvangen is in het kader van ‘De maand van de 1000 voorbeelden’. Onze werkwijze wordt beschouwd als een voorbeeld, een prestatie waar wij oprecht trots op zijn.
 

“Ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking! Dankzij jullie (Trudy en Sandra) hebben wij afgelopen periode meerdere kandidaten aan kunnen nemen en dat heeft ons ook zeker geholpen om verder te kunnen groeien in Ede.” Carmen Hof-van Es

De maand van de 1000 Voorbeelden is een initiatief dat we graag omarmen van Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!! (VNO-NCW en MKB-Nederland).

Namens WSP Regio Foodvalley in samenwerking met:
UWVWerkkrachtGemeente VeenendaalGemeente EdeGemeente BarneveldGemeente RenkumGemeente RhenenGemeente WageningenGemeente Scherpenzeel en Gemeente Renswoude.

 
Werken bij