Verzorging & Verpleging van Gelder Thuiszorg

Bij Gelder Thuiszorg is elke medewerker uniek. Jij bent het gezicht van Gelder Thuiszorg bij cliënten thuis. Je kunt rekenen op één vast en vertrouwd aanspreekpunt als het gaat over planning, afstemming en organisatie van je werkzaamheden. Ook voor vragen staat de vestigingscoördinator dagelijks voor jou klaar.

Wat maakt de werkwijze van Gelder Thuiszorg uniek en wat kunnen wij voor jou betekenen.

Uniek

Als medewerker heb je veel vrijheid. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers een verbindende rol vervullen en een goede relatie met de cliënt opbouwen. Bij ons zijn de lijnen kort, weet de coördinator bij welke cliënt jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen en kun je er op rekenen dat jij het vaste gezicht wordt van een aantal cliënten. Als verzorgende heb je de tijd voor cliënten, we vinden het belangrijk dat we er voor cliënten kunnen zijn als dat nodig is. Hierdoor ervaar jij en je collega’s de werkdruk anders dan binnen andere zorginstellingen.

Vrijheid

Onze medewerkers bepalen mee over hun eigen agenda. Wanneer kun  je werken en wanneer wil je vrij? De balans tussen werk en privé moet voor onze medewerkers goed zijn. Jij verzorgt anderen, wij verzorgen jou. We bouwen aan positieve relaties en een samenhangende werkomgeving door middel van toegankelijkheid, korte open communicatielijnen, empathie, luisteren naar anderen en interesse in het welzijn van anderen.

Mannen

Ons team V&V bestaat uit een klein opbouwend maar bovenal hecht team van zo’n 10 medewerkers. Naast dat het een klein hecht team is, is het een uniek team in de zorg. Geheel tegenstrijdig aan de trend binnen de zorg, is de verdeling mannen en vrouwen binnen ons team vrijwel gelijk. Dat zorgt voor een goede dynamiek en zal ook bijdragen aan succes van ons team.

Ontwikkeling

Ontwikkeling van de mens is belangrijk voor ons. In ons skills lab houden we het personeel bekwaam door middel van interne trainingen. We bieden een breed scala van verpleegtechnische handelingen en trainingen aan om het personeel door te ontwikkelen en het maximale te bereiken. Met onze vestiging coördinator hebben we een gediplomeerd trainer en toetser vanuit de KMBV in huis.

Interesse

Word jij hét nieuwe gezicht van Gelder Thuiszorg? En sta je open om mee groeien in onze organisatie?  Neem gerust contact op met onze vestiging coördinator Anne-Marie of bekijk de actuele vacatures op de website.

Werken bij