Mady Ordelman Helpende plus binnen Gelder Thuiszorg

Op het kantoor aan de Aluminiumweg in Apeldoorn is het gezellig druk. Coördinatoren Huishoudelijke hulp en Verzorging & Verpleging zijn druk bezig met de planningen van deze week.  Binnen treffen we Mady Ordelman die dagelijks haar route afsluit op kantoor. Mady is helpende plus en sinds afgelopen zomer werkzaam bij Gelder Thuiszorg.

Tijdens haar laatste stageperiode kwam de destijds 16 jarige Mady erachter dat de zorg voor haar bestemd was. Daar waar ze vroeger altijd kapster wilde worden, startte ze toch met de opleiding helpende zorg en welzijn. Nu ruim 10 jaar later voelt ze zich als een vis in het water binnen de thuiszorg.

Dankbaar

“Ja, Die laatste stage heeft veel los gemaakt, ik wilde graag als activiteiten begeleidster werken. Gelukkig had mijn stagebegeleider andere plannen. Ik werd in het diepe gegooid en ging de verzorging in. Nadat ik meerdere mensen had geholpen met wassen en aankleden, was het duidelijk. Ik wil verder in de zorg.” Blikt Mady terug.

Op de vraag of ze ooit spijt heeft gehad van haar keuze en toch liever de kapsalon in was gegaan is ze duidelijk.  “Nee, ik heb nooit spijt gehad van mijn keuze. De band die je met cliënten opbouwt is erg bijzonder, mensen zijn snel aan je gehecht en altijd blij om je te zien. We hebben gewoon een heel erg mooi en dankbaar beroep.”

Het team

Sinds september 2019 is Gelder Thuiszorg gestart met het aanbieden van verzorging & verpleging. Nu 3 jaar later staat er een klein opbouwend maar bovenal hecht team. “Hoe we met dit team alle diensten kunnen vullen, is echt geweldig. Iedereen wil voor elkaar werken, zodoende kunnen we ruilen en schuiven dat het voor iedereen past binnen hun privé leven! Ik kan me geen betere collega’s wensen, iedereen staan open voor elkaar.”

Naast dat het een klein hecht team is, is het een uniek team in de zorg. “Geheel tegenstrijdig aan de trend binnen de zorg, is de verdeling mannen en vrouwen binnen ons team vrijwel gelijk. Dat zorgt voor een goede dynamiek en zal ook bijdragen aan succes van ons team.”

Ambitie

Mady heeft niet alleen een goede band met haar cliënten maar ook met Anne-Marie (vestiging coördinator V&V). Ze werken nauw samen en ondersteund Anne-Marie met de planning. “De afwisseling tussen kantoor en praktijk vind ik erg leuk. In de toekomst zou een combinatiebaan het beste bij mij passen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om mezelf verder ontwikkelen. Toch zou ik ook altijd zorg aan huis willen blijven geven, de liefde, energie en aandacht die je ontvangt van de cliënten is echt hartverwarmend. Dat zou ik voor geen goud willen missen.

Interesse

Wil jij net als Mady “Hét gezicht van Gelder Thuiszorg” zijn en mee groeien in onze organisatie?  Neem gerust contact op met onze vestiging coördinator Anne-Marie of bekijk de actuele vacatures op de website.

 

Werken bij