Huishoudelijke Hulp van Gelder Thuiszorg

Een schone, veilige en gezonde leefomgeving maakt het verschil tussen een huis en een thuis. Tussen best tevreden en gelukkig. Een entree als een ontvangst met open armen, schone gangen die je glimmend toelachen en een goede verlichting die je een gevoel van veiligheid geven.

Dat maakt het verschil; en niet zo’n beetje ook. Daarom zet Gelder Thuiszorg gemotiveerde medewerkers in die oog hebben voor detail en aanspreekpunt zijn voor u als cliënt. Samen met u zullen we kijken op welke gebieden u hulp nodig heeft. Het kan zijn dat met name de zwaardere huishoudelijke taken u veel moeite kosten. Wij kijken samen met u wat er noodzakelijk is en nemen dit op in het zorgplan.

Vertrouwde omgeving

Wij begrijpen dat u graag in uw eigen vertrouwde omgeving wil blijven wonen. Met hulp van onze huishoudelijke hulp worden de huishoudelijke taken voor u weggenomen. Hierdoor kunt u prettig en verantwoord thuis blijven wonen zodat u zelf de regie over het leven houdt. Voor ons staan uw wensen en behoeften centraal en wij leveren daarvoor een oplossing op maat.

Wij leveren deze professionele zorg en organiseert de zaken eromheen die nodig zijn om goede zorg te geven. Gelder Thuiszorg zorgt ervoor dat u zelf kunt blijven beslissen over wat er bij u thuis nodig is.

Hulp nodig?

Bent u op zoek naar betrouwbare, professionele huishoudelijke hulp voor u zelf, uw ouder(s) of een hulp behoevende volwassene in uw omgeving? Neem dan contact op met Gelder Thuiszorg. Wij regelen samen met u huishoudelijke zorg op maat.

Werken bij