Gelder Thuiszorg nu ook SBB leerbedrijf

Vanaf afgelopen augustus 2020 is Gelder Thuiszorg nu ook officieel een SBB leerbedrijf. Wij zijn trots op deze ontwikkelingen en samenwerking met het beroepsonderwijs. Ons doel is om studenten een goede praktijkopleiding/ervaring te geven met uitzicht op een baan.

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf is een titel waar wij trots op zijn. Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven. Het beeldmerk zal ook zichtbaar worden en laat zien dat wij mbo-studenten opleiden.

Als erkend leerbedrijf voldoen wij aan de volgende voorwaarden;
1. Wij bieden studenten een goede en veilige werkplek. De studenten oefenen bij ons de werkprocessen en werkzaamheden die horen bij zijn of haar opleiding / beroep.
2. Wij zorgen voor een geschikte praktijkopleider voor studenten. Wij maken tijd, ruimte en middelen vrij voor onze praktijkopleiders om studenten op de werkvloer te leiden en te coachen.
3. Wij zijn bereid samen te werken met scholen en SBB, daarbij zullen wij de benodigde informatie ten alle tijden verstrekken.
4. Wij staan vermeld met onze bedrijfsgegevens op stagemarkt.nl.

Ben jij opzoek naar een stageplek voor jouw opleiding? Neem contact op met één van onze coördinatoren en we verwelkomen je graag binnen ons team van talenten.

 

Werken bij