Vakantiekrachten gezocht

Huishoudelijke vakantiekrachten gezocht

Iedereen vindt het fijn om een schoon en opgeruimd huis te hebben. Maar wat als je het (tijdelijk) zelf niet meer kan? Dan staan de vertrouwde gezichten van Gelder Thuiszorg klaar om hiermee te helpen. Voor veel cliënten zijn onze huishoudelijk hulpen meer dan alleen degene die het huis komt schoonmaken. Ze zijn voor veel cliënten een belangrijke schakel naar de buitenwereld.

De zorg voor onze cliënten gaat altijd door, ook in de vakanties. Wij zijn daarom voor de maanden mei t/m september 2022 op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten voor in de huishoudelijke ondersteuning. Ben jij de vakantiekracht naar wie wij op zoek zijn?

Vakantiebaan

Heb jij affiniteit met de zorg en vind je het leuk om deze zomer te werken én tegelijkertijd ervaring op te doen? Hou je van schoonmaken en maak je graag een praatje met anderen? Dan is deze vakantiebaan echt iets voor jou! Jouw werkomgeving als vakantiekracht in de huishoudelijke ondersteuning. En als je het heel leuk vindt kun je uiteraard na de vakantieperiode van jouw vakantiebaan een bijbaan maken.

Gelder Thuiszorg zet zich in voor een persoonlijke zorgverlening die precies aansluit op de behoefte van de cliënt. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat er met persoonlijke aandacht en plezier de beste zorg en hulp geleverd wordt aan cliënten.

Als huishoudelijke ondersteuner kom je bij je cliënten thuis die dit door omstandigheden zelf niet meer kunnen.
– Je werkt zelfstandig en altijd in overleg met de cliënt.
– Je bent verantwoordelijk voor een schoon en leefbaar huis van de cliënt.
– Dit doe je aan de hand van het werkplan dat is opgesteld voor de cliënt.

Je valt onder een team, aangestuurd door de vestiging coördinator. Als vakantiekracht in de huishoudelijke ondersteuning houd jij je bezig met werkzaamheden als stofzuigen, dweilen, afwassen, bedden verschonen en stoffen (dit kan per cliënt verschillen).

Je bent:

– Dienstverlenend
– Flexibel
– Signalerend
– Representatief
– Ervaren op gebied van schoonmaken (dit kan ook thuis zijn)
– Communicatief vaardig
– Sensitief en een luisterend oor.

Informatie en sollicitatie

Heb je vragen? Bel gerust naar onze vestiging coördinator in jouw regio. Je sollicitatie zien we graag per mail tegemoet.

Apeldoorn op telefoonnummer 055-8449464, per mail Suzanne@gelderthuiszorg.nl of Mady@gelderthuiszorg.nl
Ede op telefoonnummer 0318-745018, per mail Jacqueline@gelderthuiszorg.nl
Epe op telefoonnummer 0578-215002 per mail Germa@gelderthuiszorg.nl
Voorst op telefoonnummer 0571-726991, per mail Corien@gelderthuiszorg.nl of Fiona@gelderthuiszorg.nl

Ben je enthousiast? Neem dan contact met ons op.  

Werken bij