Het verhaal van Joke

Terwijl de huishoudelijk hulp op de achtergrond bezig is met haar vaste rondje door het huis. Spreek ik met Joke van Dam.  Mevr. van Dam is afgelopen voorjaar 87 jaar geworden en woont nog zelfstandig in Twello. “Ik ben blij dat ik nog zelfstandig kan wonen, het huishouden runnen lukt me alleen niet meer. Daarom ben ik zo blij dat ik iedere woensdag ondersteuning krijg. Mijn vaste hulp van Gelder Thuiszorg ontzorgt mij en het is nog gezellig ook. Ik kijk altijd uit naar de woensdagen. “ verteld mevr. van Dam.

Nadat de hulp klaar is met haar rondje door het huis sluit ze aan bij ons aan de keukentafel. Het is altijd gezellig bij mevr. van Dam verteld ze. “Nadat ik klaar ben met het huishouden drinken we altijd samen een kopje koffie. Een mooi moment om even bij te praten en nemen we vaak de week even door. Ik merk dat ze het gezellig vindt als ik er weer ben op woensdagen.”

“Dankzij Gelder Thuiszorg kan ik nog heerlijk thuis wonen. Begin 2019 vertelde ik mijn dochter over de problemen die ik ervaarde met het huishouden. Ik wist niet wat ik moest doen, totdat hij een aanvraag had neergelegd bij Gelder Thuiszorg. Voordat ik het doorhad werd ik gebeld en binnen een week was het gelukkig geregeld, een hele zorg viel van mij af.” Blikt mevr. van Dam terug.

Inmiddels zijn we al ruim een half jaar verder en mevr. van Dam is erg tevreden met haar vaste hulp.

Werken bij