Aangepaste zorg voor iedereen


Gelder Thuiszorg faciliteert zorg op verschillende gebieden. Dit varieert van hulp in de huishouding tot verpleging. Bij elke zorgbehoefte onderzoeken wij samen met u, gemeente en/of zorgverzekeraar hoe wij in uw zorgbehoefte kunnen voorzien.Het Zorgaanbod

Huishoudelijke ondersteuning

Soms lukt het (tijdelijk) niet meer om uw leefomgeving schoon te houden en heeft u daarbij hulp nodig. Ook kan het voorkomen dat u behoefte heeft aan een hulp die u helpt met het organiseren van uw huishouden en samen met u zorgt voor een schoon, fris huis. Gelder thuiszorg biedt huishoudelijke hulp op verschillende manieren; op basis van een WMO indicatie via uw gemeente, op particuliere basis of in samenwerking met collega aanbieders waarvan u al zorg ontvangt.

Meer informatie

Verpleging en Verzorging

Als u thuis woont en hulp nodig heeft in verband met uw gezondheid, kan Gelder Thuiszorg u hiermee ondersteunen. Ons team van betrokken verzorgende en verpleegkundigen kunnen u bijvoorbeeld helpen bij: in en uit bed gaan, wassen, douchen, en aankleden, toiletgang, aanbrengen van prothesen en steunkousen en bij vele andere hulpvragen .

Meer informatie

Dagbesteding

Voor mensen met lichamelijke problemen, aangeboren letsel of ouderdom hoeft contact met anderen en gedurende de dag lekker bezig zijn niet altijd even vanzelfsprekend te zijn. Om bij te dragen aan de kwaliteit van leven of het ontlasten van bijvoorbeeld mantelzorgers, biedt Gelder Thuiszorg in het hartje van Twello een knusse, kleinschalig dagbesteding.

Meer informatie
 
 
Werken bij