Vacature: HR-medewerker

Omgeving: Arnhem

Krijg jij er energie van om, vanuit de kaders van de wet- en regelgeving, te zoeken naar manieren om de administratieve lasten in de organisatie te verlagen? Wil jij een drijvende veer zijn achter een goedlopend bedrijf? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Als HR- en administratieve organisatie medewerker leidt en draag je bij aan het volledige administratieve en logistieke proces en de (door)ontwikkeling van onze organisatie. Je biedt je expertise en advies over wet- en regelgeving, HR, je ontwikkelt beleid en maakt een doorvertaling naar optimale (registratie)processen en werkbare instructies. Het doel is om het gehele proces van administratieve en HR ondersteuning van inkoop tot facturatie vlekkeloos te laten verlopen.

Functie eisen

· Je hebt kennis op hbo-niveau

· Je hebt ervaring op het gebied van HR

· Je hebt ervaring op het gebied van administratieve inrichting

· Je hebt ervaring op het gebied van advisering en projectmanagement

· Je hebt affiniteit met het inrichten en procesmatig verbeteren en optimaliseren van verschillende systemen en registratie- en declaratieprocessen.

We zoeken een collega die super goed is in het organiseren en optimaliseren van beleidsprocessen, kan analyseren en signaleren op kansen en knelpunten, resultaatgericht is en verantwoordelijkheid geeft en neemt. Wij bieden jou een uitdagende baan in een professionele werkomgeving en een marktconform salaris.

Herken jij jezelf in de functieomschrijving en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Stuur dan nu voor 12 maart je sollicitatiebrief met cv naar Carolien Ansems.

Heb je binnen twee weken na je sollicitatie nog niets van ons vernomen, dan is de keuze helaas niet op jou gevallen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Parttime uren: 16 per week

Deadline sollicitaties: 12-3-2021

Top Werken bij