Nieuw gezicht binnen Gelder Thuiszorg

Per 1 februari 2021 verwelkomen we een nieuw gezicht binnen Gelder Thuiszorg. Carolien Ansems zal als directeur Gelder Thuiszorg een nieuwe impuls brengen binnen de organisatie. De Brabantse Carolien kijkt uit naar de nieuwe uitdaging. Met 15 jaar ervaring waarvan 8 jaar op directieniveau (VV&T, GGZ en in het ziekenhuis) brengt ze veel ervaring binnen de organisatie.

Respect, luisteren, helpen en een verbindende schakel zijn. Dit zijn de kernwoorden die passen bij Carolien. “Het geeft mij energie als ik anderen tot bloei zie komen. Daarnaast wil ik hoop bieden aan de kwetsbare medemens en ook anderen daarbij betrekken.”

Carolien kan je omschrijven als een nuchtere, sociale, en gedreven people manager. Ze legt makkelijk contact en vindt het innerlijk van de mens erg belangrijk. “Binnen Gelder Thuiszorg wil ik eerst de organisatie goed leren kennen en dan voornamelijk de mensen. Wie zijn de gezichten achter Gelder Thuiszorg maar ook wie zijn onze cliënten. Hoe kunnen we mensen ontwikkelen en waar ligt ieder zijn kracht?”

Motiveren

“Ik vind het belangrijk om multidisciplinair naar oplossingen te werken, en mijn motto is dan ook: Echt succes is alleen te behalen door ook anderen te inspireren. Daarom zal ik mijzelf inzetten om iedereen te motiveren, zijn kracht te gebruiken en zijn eigen talent te ontwikkelen.”

Werken bij