Huishoudelijke Hulp van GTZ wat houdt dat in?

Als u ondersteuning nodig heeft bij het bijhouden of organiseren van uw huishouden, kan Gelder Thuiszorg u hierbij helpen. Of het nu gaat om tijdelijke of langdurige ondersteuning, uw vaste aanspreekpunt, de vestigingscoördinator zorgt er altijd voor dat u een vaste hulp krijgt die aansluit bij uw situatie. Wij bieden huishoudelijke hulp in de gemeenten Apeldoorn, Epe, Heerde en Voorst. Zodat u in uw vertrouwde omgeving kan blijven wonen. 

Samen met u zullen we kijken op welke gebieden u huishoudelijke hulp nodig heeft. Het kan zijn dat met name de zwaardere huishoudelijke taken u veel moeite kosten. Denk hierbij aan taken als stofzuigen, dweilen, bed verschonen of de ramen lappen. Wij kijken samen met u wat er noodzakelijk is en nemen dit op in het zorgplan.  

Vertrouwde omgeving
Wij begrijpen dat u graag in uw eigen vertrouwde omgeving wil blijven wonen. Met hulp van onze huishoudelijke hulp wordt de huishoudelijke taken voor u weggenomen. Hierdoor kunt u prettig en verantwoord thuis blijven wonen zodat u zelf de regie over het leven houdt. Voor ons staan uw wensen en behoeften centraal en wij leveren daarvoor een oplossing op maat. 

Wij leveren deze professionele zorg en organiseert de zaken eromheen die nodig zijn om goede zorg te geven. Gelder Thuiszorg zorgt ervoor dat u zelf kunt blijven beslissen over wat er bij u thuis nodig is. 

Hulp nodig?
Bent u op zoek naar betrouwbare, professionele huishoudelijke hulp voor u zelf, uw ouder(s) of een hulp behoevende volwassene in uw omgeving? Neem dan  gerust contact met ons op. Wij regelen samen met u huishoudelijke zorg op maat. 

Top Werken bij